Ψηφοφορία | | Πώς σας φαίνεται το forum μας? | Τέλειο! | | 57% | [ 46 ] | Αρκετά καλό! | | 25% | [ 20 ] | Μέτριο... | | 4% | [ 3 ] | Δεν με τρελένει... | | 7% | [ 6 ] | Χάλια... | | 7% | [ 6 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 81 |
|
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Πειρατής Μαυρογένης | |
Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 224 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η n0grravt
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 2409 θέματα σε 1423 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 135, στις Τρι Νοε 05, 2024 1:11 am
|
Πρόσφατα Θέματα | » Τεχνική Υποστήριξη:)Δευ Απρ 20, 2015 4:08 pm από AggelosSap» Ερώτηση παγίδαΤρι Μαρ 31, 2015 8:51 pm από AggelosSap» Αστεία βίντεο 2014Τρι Μαρ 31, 2015 8:48 pm από AggelosSap» Αγαπημένες σειρές Παρ Μαρ 20, 2015 5:04 pm από AggelosSap» Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;Σαβ Μάης 12, 2012 2:13 pm από hionath1980» Video games που αντί χειριστηρίου, παίζονται... κατουρώντας!Σαβ Μάης 12, 2012 2:03 pm από hionath1980» 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!Σαβ Μάης 12, 2012 11:05 am από hionath1980» Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων!Σαβ Μάης 12, 2012 10:54 am από hionath1980» Τι είναι το λευκό ιπτάμενο αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα σε πολιτικό αεροσκάφος;Σαβ Μάης 12, 2012 10:51 am από hionath1980» Τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο!Σαβ Μάης 12, 2012 10:45 am από hionath1980 |
|
| εκτακτο ιατρικο ανακοινοθέν! (του κώλου δλδ) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: εκτακτο ιατρικο ανακοινοθέν! (του κώλου δλδ) Τετ Ιαν 20, 2010 4:49 am | |
| ☻ Παίρνω χάπια γαστροανθεκτικά (“δηλαδή χάπια που παίρνω για να αντέχω τα άλλα φάρμακα”) ☻ Ο γαστρεντερολόγος μου βρήκε ελικόπτερο (ελικοβακτηρίδιο) ☻ Ακούω αχούς στο αυτί και καμπάνες στο κεφάλι ☻ Γιατρός: Κυρία μου έχετε σακχαρώδη διαβήτη Ασθενής (γυναίκα): Πωπώ! Τόσο καιρό είχα ζάχαρο – τώρα έχω και διαβήτη; ☻ Λιποθύμησα γιατί ήταν το καλοριφέρ στο διαπασόν ☻ Έχω εκρηκτική ωτίτιδα ☻ Γιατρέ, έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για σας – είσαστε πολύ απαράδεκτος… ☻ Επέρασα από το βαρέλι (έκανα αξονική) ☻ Μου βρήκαν τις αρτηρίες λερωμένες (με στενώσεις) ☻ Μου βρήκαν πνευμονική εισβολή (εμβολή) ☻ Έχω αυξημένα γλυκερίδια ☻ Έπαθα σπονδυλογλίστρημα ☻ Έχω περάσει πτερύγια (πρόκειται για πτερύγιο οφθαλμού και όχι ότι φτέρωσε…) ☻ Έχω γαστρική ταχυδρόμηση (ΓΟΠ) ☻ Γιατρέ, το αγχολυτικό δε μου έκανε τίποτα, οπότε πήρα ένα ηρεμιστικό και μ’ έπιασε ☻ Πήγα τη γυναίκα μου στο «Υγεία» (Κέντρο Υγείας της περιοχής) ☻ Ασθενής: γιατρέ έπεσα – μήπως έσπασα κάνα κόκκαλο; Γιατρός: όχι – μόνο εβροντήθηκες… ☻ Έκαμε χειρουργείο στο μάτι γιατί ήταν τρύπιος ο μπόμπολας (βολβός) ☻ Γιατρέ, έχω αναστολές… (Έκτακτες συστολές) ☻ Πίνω χάπι Lacoste (Losec) ☻ Η καρδιά μου χτυπά παρά φύσιν ☻ Έχω όζοντες στο θυρεοειδή ☻ Μου ζήτησαν βιομηχανική εξέταση (βιοχημική) ☻ Αγόρασα ηλεκτρικό πιεστικό ☻ Έχω σπονδυλοαθλίτιδα ☻ Πήγα στον αδενολόγο ☻ Με εξέτασαν στο γυάλινο τοίχο ☻ Βγάζω φλέμα με μπουρμπούλους (φυσαλλίδες) ☻ Ήρθα να μου βάλεις το φλόμπερ (Holter) ☻ Γιατρέ μου, θέλω να τα πούμε στοματικώς... ☻ Δεν είμαι πιεσικιά ☻Έπαθε πνευματικό εμφύσημα ☻Έχω ισχιαλγία στους ώμους ☻Έκανε αριδική αφαίρεση προστάτη ☻Πήγε στον νευρολόγο και του έκανε ένα εγκεφαλικό. ☻Έχει συνοριακές τιμές τρανσαμινασών ☻Ο ασθενής ήταν ανέκδοτος για να μπεί στο νοσοκομείο ☻Παίρνει αγγουρόν (Angoron) και μ**νοσορντίλ (Monosordil) για την καρδιά ☻Παίρνει Ζαντάμ για το στομάχι (Zantac) ☻Έχει αυξημένη πίσσα στο προστάτη (PSA) ☻Υπόθετα Πουστοπάν (Buscopan) ☻Πίνει Vascation ☻Οι γιατροί έπεσαν πάνω του και του κάνανε μ***κίες (μαλάξεις) και στο τέλος τον ανατινάξανε κιόλας (ανατάξανε) ☻Είχα εξώπλασμα στο αίμα (τοξόπλασμα) ☻Του είχαν κάνει πολλά καρδιογραφήματα αλλά ηλεκτροκαρδιογράφημα ποτέ ☻Πολύ καλό - ειπώθηκε σε ΚΥ του Νομού μας: Γιατρέ μου τα αντισυλληπτικά που παίρνει η γυναίκα μου κάνουν και για τη σκύλα μου; Γιατρός: Δεν ξέρω... καλού κακού βάλε και ένα προφυλακτικό! ☻Έπεσα και χτύπησα το λεκανοπέδιό μου. ☻Έχω έλκος στον εξαδάκτυλο ☻Πήγα στα υπεραστικά του Νοσοκομείου (επείγοντα ) ☻Παίρνει κοκορέλαιο (καστορέλαιο) για την δυσκοιλιότητα ☻Σπουδαίος ιατρός σου λέω, Αλέκτωρ Πανεπιστημίου . ☻Ελληνοαμερικάνος: «πάσχω από σούπερ – θυροειδισμό» ☻Έχω αχιβάδες (αιμορροΐδες) ☻Είμαι αναλγητικός τύπος (εξηγεί ότι δεν πονάει εύκολα) ☻Moυ πείραξε την χλωροφύλλη του εντέρου (χλωρίδα) ☻Πρέπει να κάνουμε το περίγραμμα (σχήμα) ☻Γιατρέ, μήπως έχω φυσίγγιο; (συρίγγιο) ☻Ο πατέρας μου είχε κολόν- μπαρέ (Guillain – Barre) ☻Μήπως απελευθερώθηκε ο γιατρός; ☻Μού είπαν να βάλω μετασχηματιστή (απινιδωτή...) ☻Θέλω καρδιογράφημα γιατί θέλω να κάνω λαμπαδοσκόπηση (λαπαροσκόπηση) ☻Θα πάω στην αγρότισσα (αγροτική ιατρό . . .) ☻Έχει ένα ομοίωμα (ινομύωμα) ☻Ωραία τα ραντεβού του ΙΚΑ, πριν γινόταν πολύ συνασπισμός... ☻ Έκανε λαμπαδοσκόπηση στη χολή ☻Eχει όζον στο θυρεοειδή ☻Πήρε υπόθετο Τουρκολαξ για τη δυσκοιλιότητα (Dulcolax) ☻To προϊστορικό του ασθενούς . . . ☻Έκανε ασθενογραφία ☻Γιατρέ, ο γιος μου είναι τύπος τρεχούμενος (αθλείται...) ☻Έπαθε λιποθυμία, κάτι σα νέκρωση - της είπε ο γιατρός να πάει στα Γιάννενα για μαγνητοσκόπηση ☻Παίρνω ένα χάπι που μολέρνει το αίμα ☻Η γυναίκα μου έχει ασθενοφόρωση...(οστεοπόρωση) ☻Αρρώστησα με ζάχαρη… ☻Έχει πεσμένο ρευματοκρίτη [γιατί έχει ρευματισμούς] ☻Με πήραν στο πρώτο παραμονεύον νοσοκομείο… ☻Ο κ. Γ από τους Σιναράδες, χρησιμοποιεί Procto-Sinarad για τις αιμορροίδες ☻Μου κάμανε ένεση μουσολίνι (Muscoril)… ☻Έχει μεγαθλαστική αναιμία ( μεγαλοβλαστική ) ☻Σηματοδότης καρδιάς ( βηματοδότης ) ☻Γιατρέ έχω μουρούτιτα... (ιγμορίτιδα) ☻Μου βάλαν καφετήρα στην ουρήθρα… ☻Είμαι τύπος αγχολυτικός… ☻Η γυναίκα μου έχει πέτρα στη χολή και θα την χειρουργήσουνε με ραβδοσκόπηση… ☻Έχω ιστιοπόρωση… ☻ Θέλω να μου γράψεις γλουτοφάγους (Glucophage) ☻ Μου βάλανε σωλήνα Levi’s... ☻ Mου βρήκανε κισσούς μελισσοφάγου (κιρσούς οισοφάγου) ☻Έχω θετικό Αυστριακό Αντιγόνο ☻Δεν τρώει καθόλου φοιτητικές ίνες ( = φυτικές ίνες ) ☻Γάλα αμνησίας, Γάλα Κορινθίας ( = Γάλα Μαγνησίας ) ☻Έκανα μία αιμοκάθαρση ( = αιμορραγική κένωση ) ☻Παίρνω συνεχώς το φυτοφάρμακο ( = All-Bran) ☻Πήρα φουσκοπάν ( για το φούσκωμα ) ☻Ξέχασα να φέρω το συνταγματολόγιο του ΟΓΑ ☻Σύζυγος προς γυναικολόγο: «Κατά την ερωτική επίπληξη …» ☻Μου σύστησαν να κάνω μία κατασκόπηση στομάχου. ☻Παρακαλώ ένα ραντεβού για γαστρορραγία ☻Γιατρέ, είστε εφημέριος σήμερα; ☻Ο πόνος με χτυπάει πίσω στις πινακίδες μου ☻Έχω στένωση στο σαρκοφάγο μου ☻Σαρωτική τομογραφία ☻Ο Δημοκρίτης (αιματοκρίτης) έπεσε. ☻Έχω ισχιαλγία στο πρόσθιο τοίχωμα της καρδιάς ☻Μου κάνανε 4 γεωτρήσεις στα πνευμόνια μου ☻Ο άρρωστος έχει συκώτι στο πάγκρεας ☻" Προσήλθε νεκρός " - Γράφτηκε κατ' επανάληψη στο βιβλίο εξωτερικών ιατρείων. ☻Είμαι επί 5 μέρες άνεργη (δεν έχει ενεργηθεί) ☻Με στείλαν στον γκανγκστερολόγο για να κάνω γκαγκστροσκόπηση . ☻Ιατρέ μου τώρα δε πονάω πολύ, πονάω έτσι, ανεπαίσχυντα (ανεπαίσθητα) ! ☻ Άνδρας ασθενής: " Ιατρέ , έσπασα την αριστερή κλειτορίδα μου " , δείχνοντας την αριστερή κλείδα του. ☻Μήπως είναι διάρροια από ζαμπονέλα; ☻Η σύζυγος διαβητικού βοηθάει κατά τη λήψη του ιστορικού: «Πες στο γιατρό ότι κάνεις σωλήνες». ☻Πάσχει από βαριά ασθενοπόρωση ☻ Ήρθε το σφαξ από την Αθήνα; ☻ Ιατρέ, ο άντρας μου δε βάζει προφυλακτήρες και είμαι έγκυος ξανά . ☻Θέλω να κάνω ένα πλήρες τσεκ-ιν ☻Ατομικό Αναμνηστικό : Πολιτισμικές ωοθήκες ☻Ντρίπλες αγγείων ☻Αυστραλιανό Οιστρογόνο ☻Σαξωνική Φωτογραφία (CT) ☻Η χλωρίδα και η πανίδα(=οξύουροι) του εντέρου ☻Χθες έκανε κατακλυσμό ( και υποκλυσμό ) ☻Εισερχόμενο μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή αγροτικού ιατρείου: μπιπ.... Πού είναι ο γιατρός;.......Ορέ σου μιλάω! Πού έιναι ο γιατρός;...........Ορέ του μιλάω και δεν μ' ακούει!..........Ποιος είσαι ορέ παιδί;.........Μπάααααα.........Με κογιονάρει ετούτος εδώ.........Μου λέει κάτι νούμερα αλλά δεν προκάνω να τα γράψω!!!!! ☻Γιατρέ μου, γράψε μου σε παρακαλώ δύο Λαστίξ (Lasix) και δύο Καροτέν (Capoten)! ☻Γιατρέ μου γράψε μου σιρόπι Μοσκοβολάν (Mucosolvan) για το βηχιό!! ☻Γιατρέ μου θα μου γράψεις δύο Λοναρί και ένα Μποστάν (Ponstan)? ☻Υπεραστική κρίση (εξηγεί στους γύρω την εύρεση αυξημένης αρτ. πίεσης ) | |
| | | radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: εκτακτο ιατρικο ανακοινοθέν! (του κώλου δλδ) Τετ Ιαν 20, 2010 4:58 am | |
| προσωπική εμπειρία:
Η θείτσα μπαίνει στο χώρο νοσηλείας και με σοβαρό υφάκι και φυσικά απαξιωτικό, μου λέει: "θέλω ένα μπούφο!" (πούλβο λέγετε το ριμάδι) | |
| | | | εκτακτο ιατρικο ανακοινοθέν! (του κώλου δλδ) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |