Ψηφοφορία | | Πώς σας φαίνεται το forum μας? | Τέλειο! | | 57% | [ 46 ] | Αρκετά καλό! | | 25% | [ 20 ] | Μέτριο... | | 4% | [ 3 ] | Δεν με τρελένει... | | 7% | [ 6 ] | Χάλια... | | 7% | [ 6 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 81 |
|
Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
Πειρατής Μαυρογένης | |
Στατιστικά | Τα μέλη μας είναι συνολικά 224 Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η n0grravt
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 2409 θέματα σε 1423 θέματα
|
Παρόντες χρήστες | 5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 135, στις Τρι Νοε 05, 2024 1:11 am
|
Πρόσφατα Θέματα | » Τεχνική Υποστήριξη:)Δευ Απρ 20, 2015 4:08 pm από AggelosSap» Ερώτηση παγίδαΤρι Μαρ 31, 2015 8:51 pm από AggelosSap» Αστεία βίντεο 2014Τρι Μαρ 31, 2015 8:48 pm από AggelosSap» Αγαπημένες σειρές Παρ Μαρ 20, 2015 5:04 pm από AggelosSap» Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;Σαβ Μάης 12, 2012 2:13 pm από hionath1980» Video games που αντί χειριστηρίου, παίζονται... κατουρώντας!Σαβ Μάης 12, 2012 2:03 pm από hionath1980» 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!Σαβ Μάης 12, 2012 11:05 am από hionath1980» Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων!Σαβ Μάης 12, 2012 10:54 am από hionath1980» Τι είναι το λευκό ιπτάμενο αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα σε πολιτικό αεροσκάφος;Σαβ Μάης 12, 2012 10:51 am από hionath1980» Τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο!Σαβ Μάης 12, 2012 10:45 am από hionath1980 |
|
| το εγχιρίδιο της καλής χυλόπιτας | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: το εγχιρίδιο της καλής χυλόπιτας Τρι Μάης 06, 2008 8:11 pm | |
| Σας την εχει ποτέ σπάσει σερνικό που την εχει δεί πολύ χαι και γκόμενος, και απλά τη στιγμή εκείνη δεν είχατε φορτομένες τις μπαταρίες σας για να τον ξαποστείλεται αδιάβαστο? ναι ε? το ξερα!!!!
λοιπόν, χαρτάκι, μολιβάκι, και κρατάτε σημειώσεις... (Α=Άνδρας Γ=Γυναίκα)
A: Έχουμε συναντηθεί κάπου εμείς? Γ: Ναι, γι αυτό δεν πηγαίνω πια εκεί.
(εναλακτική: αχ ναι στο γυναικολογικό όταν έκανα την επέμβαση αλλαγής φύλου και πήγα για το τεστ ΠΑΠ. το δικό σου βγήκε)
Α: Νομίζω ότι σε έχω δει κάπου. Γ: Ναι, είμαι η νοσοκόμα στο νοσοκομείο αφροδισίων νοσημάτων.
(εναλακτική: ναι είμουν κοπέλα που σε έλυσε εκείνο το βράδυ στο μπαράκι που σε αφήσαν οι φίλοι σου δεμένο στην τουαλέτα με την στολή της κοκκινοσκουφίτσας)
Α: Είναι αυτή η θέση κενή? Γ: Ναι και αυτή που κάθομαι εγώ θα είναι επίσης κενή αν καθίσεις εδώ.
Α: Λοιπόν, θέλεις να έλθεις στο σπίτι μου Γ: Μμμμ, δεν ξέρω. Χωράνε δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια πέτρα?
(εναλακτική: εγω να έρθω, εσύ όμως που θα πας?)
A: Σπίτι σου ή σπίτι μου? Γ: Και στα δύο. Εσύ σπίτι σου και εγώ στο δικό μου.
Α: θα ήθελα να σου τηλεφωνήσω. Ποιο είναι το τηλέφωνό σου? Γ: Είναι στον κατάλογο. Α: Ναι αλλά δεν ξέρω το όνομά σου. Γ: Και αυτό είναι στον κατάλογο.
Α: Μωρό μου, πώς σου αρέσουν τα αυγά σου το πρωί? Γ: Αγονιμοποίητα (!)
Α: Έλα λοιπόν, αφού για τον ίδιο λόγο ήρθαμε σε αυτό το μπαρ σήμερα. Γ: Σωστά, ας βρούμε λοιπόν καμιά γκόμενα.
Α: Είμαι εδώ για να ικανοποιήσω όλες σου τις ερωτικές φαντασιώσεις. Γ: Μη μου πεις... Έχεις έναν γάιδαρο και έναν Μεγάλο Δανό?
Α: Ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω, μωρό μου. Γ: Τότε ευχαρίστησε με, αφήνοντας με μόνη μου.
Α: Θέλω να σου δωρίσω τον εαυτό μου. Γ: Συγγνώμη, αλλά δεν δέχομαι φτηνιάρικα δώρα
(εναλακτική: ωραια! μπές σε κουτί και ταχυδρομίσου στην ανταρκτική.πάω εκει σε ενα μήνα για δουλειές. θα εχεις και παρέα τους πιγκουίνους μεχρι να φτάσω)
Α: Μπορώ να μαντέψω ότι με θέλεις. Γ: Ωωωωω, ναι, έχεις δίκιο. Σε θέλω φευγάτο.
(εναλακτική: αμε!στη σούβλα σαν τον διάκο)
Α: Αν σε δω ποτέ γυμνή, θα πεθάνω ευτυχισμένος. Γ: Ναι αλλά αν σε δω ποτέ εγώ γυμνό, θα πεθάνω από τα γέλια.
Α: Το σώμα σου είναι σαν ιερός ναός για μένα. Γ: Λυπάμαι αλλά δεν έχει λειτουργία σήμερα.
(εναλακτική: αχ δε δέχομαι κηδείες αυτή τη βδομάδα. πανε αν θές στου αγίου παντελεήμονα, κερναν και τα κόλυβα)
Α: Θα μπορούσα να σου δώσω τα πάντα. Γ: Ωραία, ας ξεκινήσουμε από τον τραπεζικό σου λογαριασμό
(εναλακτική: χμ... ενα νεφρό για τον θείο μου που μπήκε στη λίστα, ενα συκότι για μένα γιατι πολυ το μαμισα με τα κρασια, το r6 εξω δικό σου είπες είναι?)
Α: Θα μπορούσα να πάω ακόμη και στο τέλος του κόσμου για χάρη σου. Γ: Ναι, αλλά θα μπορούσες να μείνεις εκεί για πάντα?
(εναλακτική: ακόμα εδώ εισαι?) | |
| | | radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: το εγχιρίδιο της καλής χυλόπιτας Τρι Μάης 06, 2008 8:17 pm | |
| και το βόλιουμ 2 στο καπάκι....
- Μήπως είσαι κουρασμένη; Ερχόσουν στο μυαλό μου όλη μέρα.
δεν ερχομουν μωρο μου... ετρεχα να σου ξεφυγω...
- Ωραίο φόρεμα. Θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο κρεμασμένο στο δωμάτιό μου.
που? διπλα στο εξτρα σμολ τινι γουινι προφυλακτικο σου???
- Συγγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας;
φυσικα. εμεις στην γραμμη στιριξης αναξιοπαθουντων μικροτσουτσουνων παντα βοηθαμε τους ανικανους. (οσο πιο φωναχτα γινεται οστε να το ακουσει ολο το μαγαζι)
-Γάμησέ με αν κάνω λάθος, αλλά Μαρια δεν λέγεσαι;
αχ καλε! μπαμπη με λενε. μου φεξε παλι της λουγκρας...
- Αν είμασταν σκιουράκια θα έβαζα ένα φουντούκι στην τρύπα σου.
ωχ... κιαλλος παπαρας που εχει πιο μεγαλα αρχιδια απο πεος...
- Αυτό το φόρεμα φαίνεται σπουδαίο επάνω σου! Επίσης και εγώ επάνω σου καλά θα έδειχνα!
βασικα θα εδιχνες πολυ καλητερος κατω απ τις ροδες του τριαξονικου του βρασιδα του αραβωνιαρη μου. α εκει ειναι. (διχνωντας τον ντουλαπανθρωπο πορτιερη)να τον φωναξω?
- Παίρνεις πίπες σε αγνώστους; όχι; τότε να σου συστηθώ, λέγομαι Κωστας.
κωστας κωστας κωστας.... κατι μου λεει... ααααααααααααααααααααααααααα (με φωνη καμπανα) ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΝΤΕΠΥ??? Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΧΛΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ. ΜΑ ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
- Ε, μωρό, θες να φάμε πίτσα και να γαμηθούμε; Όχι; Γιατί δεν σου αρέσει η πίτσα;
καντο αστακομακαροναδα και βλεπουμε
- Θες να παίξουμε το λιοντάρι; γονάτισε στα τέσσερα και φάε το κρέας μου.
δε με αναγνωρισες ε???? λορα μπαμπιτ. χαρηκα για τη γνωριμια. (η τυπισα που εκοψε το πεος του αντρα της με τα δοντια της)
- Ξέρεις τι θα πήγαινε όμορφα επάνω σου; Εγώ!
οτι ζωο φοραω εχει πρωτα πεθανει. που να σε τρεχω για ευθανασια βραδιατικα...
- Θες να κάνουμε μαθηματικά; Θα προσθέσουμε εμένα και σένα, θα αφαιρέσουμε τα ρούχα μας και θα πολλαπλασιαστούμε!
να φερω και την κολητη μου να κανουμε την απλη μεθοδο των τριων? οσο θα σε πηδαει αυτη εγω θα σου βουταω το ποστοφολι...
- Είμαι δωρητής οργάνων σώματος, μήπως σου χρειάζεται τίποτα;
αχ τι συμπτωση. ειμαι συλεκτρια βαλσαμομενων πεων...
- Μήπως έχεις τηλεκάρτα; θέλω να πάρω την μητέρα μου και να τις πω ότι μόλις τώρα βρήκα την γυναίκα των ονείρων μου
μης της πεις ακομα οτι με λενε μπαμπη ομως...
- Πιστεύεις στον Θεό; ωραία γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου
βασικα ειμαι οπαδος της θρισκιας των αρχαιων ινκας και προσευχομουν να βρω το ιδανικο αρσενικο που θα θυσιασω με τις φιλες μου στο ιερο βωμο των κροκοδειλων...
- Μοίαζεις με την τρίτη γυναίκα μου, Πως; Πόσες φορές παντρεύτηκα; Δύο!!!
βασικα ειμαι κατα του γαμου. για ενα πηδημα σε επερνα αλλα μου την εσπασες τωρα...
- Λέγομαι και "καφές" γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα
αν νομιζεις οτι θα μεινω ξυπνια μεχρι να σου σηκωθει γελαστικες...
- Ξέρεις ότι είμαι μάγος; Λοιπόν, θα έρθεις στο σπίτι μου, θα το κάνουμε και μετά θα εξαφανιστείς!
μαζι με τις πιστωτικες σου αλλα δε το κανω θεμα...
- Μήπως λέγεσαι "Gillette"; Γιατί; μα είσαι ό,τι καλύτερο για τον άνδρα!
συφυλη λεγομαι αλλα εσυ λεγε με οπως θες
- Μήπως είσαι ο διακόπτης μου; μόλις σε βλέπω, με ανάβεις!
θα φταιει το μπιτονι βενζινι που σου εριξα σε συνδιασμο με το σπιρτο που αναψα...
- Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρά μου;
οχι. ειμαι αδερφη που σας εκανε το τεστ γονιμοτητας. τελικα εισαι ανικανος.
- Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον Παράδεισο;
αμεσως αφοτου παραλαβω την ψυχη σου...
- Είσαι πολύ όμορφη, μήπως ξέρεις να μαγειρεύεις και να σιδερώνεις;
οχι αλλα θα μαθεις εσυ.
- Μήπως ξέρεις από Πρώτες Βοήθειες; μόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή!
βασικα ειμαι φοιτιτρια ιατροδικαστικης με ειδικοτητα στην νεκροψια. νομιζω οτι κατι μπορω να κανω αρκει να βρω το νιστερι μου...
- Είμαι καινούργιος στην πόλη, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για να βρω το σπίτι σου;
αμε. στο λοιμοδων μενω στην πτερυγα ακρως μεταδωτικων σεξουαλικων νοσηματων. | |
| | | KatRina Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: το εγχιρίδιο της καλής χυλόπιτας Τετ Μάης 07, 2008 8:01 pm | |
| xxaxaxaxaxaxa ολα τα λεφτα.................. | |
| | | | το εγχιρίδιο της καλής χυλόπιτας | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |