Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Δεκ 26, 2009 11:22 pm από Grim Reaper
Πείτε μας …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 18
εν αρχή ειν τα λαμόγια....
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΚυρ Μαρ 09, 2008 6:31 pm από radiki
βασικά …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 0
Ψηφοφορία
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
Τέλειο!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap57%28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap
 57% [ 46 ]
Αρκετά καλό!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap25%28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap
 25% [ 20 ]
Μέτριο...
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap4%28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap
 4% [ 3 ]
Δεν με τρελένει...
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap7%28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap
 7% [ 6 ]
Χάλια...
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap7%28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap
 7% [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 81
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Για να βλέπουμε την ώρα
Πειρατής Μαυρογένης
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Κορυφαίοι συγγραφείς
Grim Reaper
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Voting_bar28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap 
hionath1980
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_lcap28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Voting_bar28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Vote_rcap 
radiki
MiK3
jomag
KatRina
Hax
vkanta
ntiplamogio
anelehtos
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 224
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η n0grravt

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 2409 θέματα σε 1423 θέματα
Παρόντες χρήστες
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 135, στις Τρι Νοε 05, 2024 1:11 am
The Lamogia On Facebook!
Πρόσφατα Θέματα
» Τεχνική Υποστήριξη:)
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΔευ Απρ 20, 2015 4:08 pm από AggelosSap

» Ερώτηση παγίδα
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:51 pm από AggelosSap

» Αστεία βίντεο 2014
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:48 pm από AggelosSap

» Αγαπημένες σειρές
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΠαρ Μαρ 20, 2015 5:04 pm από AggelosSap

» Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:13 pm από hionath1980

» Video games που αντί χειριστηρίου, παίζονται... κατουρώντας!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:03 pm από hionath1980

» 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 11:05 am από hionath1980

» Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:54 am από hionath1980

» Τι είναι το λευκό ιπτάμενο αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα σε πολιτικό αεροσκάφος;
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:51 am από hionath1980

» Τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο!
28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:45 am από hionath1980

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά
destinator

28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Grim Reaper
Αρχιλαμόγιο
Αρχιλαμόγιο
Grim Reaper

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 878
Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!!
Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο...
Registration date : 16/03/2008

28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: 28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς!   28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς! Icon_minitimeΔευ Αυγ 02, 2010 1:20 pm

1.Γιατί κάθε ευχαρίστηση είναι βλαβερή;

2.10 ευρώ η είσοδος,6 η ξαπλώστρα,4 το fredoccino...

3.Ουπς,να μια τρίχα που μου ξέφυγε.

4.Τι εκκρεμότητες έχω αφήσει πίσω μου;
Πότε γυρίζω στη δουλειά;
Αλήθεια τι δουλειά κάνω;

5.Να μπω ή να βάλω αντηλιακό;

6.'Εχω καιρό να κοιτάξω το κινητό μου.
Σίγουρα θα έχω μύνημα.

7.Μυρίζω ένα λάδι πιο εξωτικό απο το δικό μου.
Το θέλω!!

8.Ακόμα και η χειρότερη παραλία είναι καλύτερη απο το ομορφότερο γραφείο.

9.Πρέπει να καθίσω μπρούμυτα.

10.Αυτή θα είναι καθοριστική σεζόν.
Απο τον Σεπτέμβριο θα κάνω ριζικές αλλαγές.

11.....ίσως να σποδάσω ναυαγοσωστική.
Ωραία θα ήταν αν μαύριζα όλη μέρα και να έσωζα ανθρώπους.

12.Άραγε είμαι σαν αυτήν εκεί;
Ή λίγο πιο αδύνατη;

13.Ίσως πρέπει επιτέλους να επενδύσω και σε μια πετσέτα.
Αυτή η διαφημιστική απο την αντιπροσωπεία αυτοκινητών δεν πέρναει σε όλες τις πλαζ.

14.Λες του χρόνου να κάνω διακοπές ως ζευγάρι;
Κι αν ναι,να πάμε στη Μήλο ή στη Σίφνο;

15.Μα πως κατάφεραν να κατεβάσουν τα παιδιά τους σε αυτή τη παραλία;
Το guide έγραφε οτι είναι δυσπρόσιτη,μόνο για ερωτευμένους.

16.Που να κρύβονται τα τζιτζίκια τον χειμώνα;

17.Το πρόγραμμα μου έλεγε γιαούρτι,αλλά οι διαφημίσεις με παραλίες και παγωτά που έχουν καρφωθεί στο υποσυνειδητό μου παρά είναι πολλές.

18.Όλοι διαβάζουν το ίδιο μυθιστόρημα.

19.....αν και θα προτιμούσα να έχτιζα ένα κάστρο στην άμμο.

20.''Bermuda,Bahama,come on pretty mamma....''

21.Το καπέλο είναι άχαρο και το τουρμπάνι πασέ.
Τι να φορέσω για να μη με πιάσει πονοκέφαλος;

22.Τώρα θα πέσει πάνω μου το μπαλάκι.
Τώρα θα πέσει πάνω μου το μπαλάκι.

23.Γιατί να μην έχουμε 6 μήνες καλοκαίρι;

24.Τι κρίμα που εδώ δεν έχουμε το στιλ μας για να αποσπά την προσοχή απο τις ατέλειες.

25.Τρίτη μέρα χωρις ίντερνετ.
Δεν το χρειάζομαι τελικά.Λες εδώ να έχει wi-fi;

26.Αυτό ο τύπος εμένα κοιτάζει....

27.Με τέτοια αφραγκεία που με δέρνει πάλι καλά που βρίσκομαι και εδώ τώρα.

28.Καίγομαι.....

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.myspace.com/optimus_prime_83

28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπειάς!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ...(εδώ γελάμε) :: Αστεία κείμενα-
Μετάβαση σε: