| Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hionath1980 Λαμογιοσυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 628 Ηλικία : 44 Τόπος : Thessaloniki Ασχολίες : pc games,cinema,taxidia Χιούμορ : Μπολικο! Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Δευ Φεβ 08, 2010 9:42 pm | |
| Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στην Νορβηγία για την διάσωση μίας 20χρονης από ένα… πλυντήριο ρούχων! Οι υπηρεσίες διάσωσης κλήθηκαν στην πόλη Μος, όταν μία 20χρονη σφήνωσε το κεφάλι της και το ένα χέρι της στο πλυντήριο ρούχων. Η επιχείρηση κράτησε μόλις 10 λεπτά και η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να απεγκλωβιστεί χωρίς καμία αμυχή. Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι η κοπέλα έπεσε… θύμα του πλυντηρίου, όταν έβαλε κάποιο στοίχημα με φίλο της, και εξέφρασε τον προβληματισμό της για την… σύνεση των ατόμων που κάνουν τέτοιου είδους φάρσες. | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 10:16 am | |
| παπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γιαγιαααααααααααααααααααααααααααααα
τοτος vs νορβιγέζα σημειώσατε χ ! | |
|
| |
MiK3 Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 36 Τόπος : Κάλυμνος Ασχολίες : Πολυάσχολος και Φοιτητης Χιούμορ : καυστικό Registration date : 07/02/2010
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 4:31 pm | |
| Οταν ημουν μικρουλης {γουτσου γουτσου καταστασεις) μου ειπαν πως ειχα μπει στον ΦΟΥΡΝΟ!!! Με εβγαλαν ο πατερας μου με τον θειο μου. Αποτελεσμα: να αλλαξουμε φουρνο. Θα ηθελα να ξαναμπω για να ζησω την εμπειρια αλλα δεν γινεται πλεον εχω φτασει το 1,91:( Ισως απο τοτε να αρχισα να καιγομαι Κωστα!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
hionath1980 Λαμογιοσυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 628 Ηλικία : 44 Τόπος : Thessaloniki Ασχολίες : pc games,cinema,taxidia Χιούμορ : Μπολικο! Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 6:09 pm | |
| Χαχαχαχαχαχα........ΜιΚ οντως νομιζω οτι δεν χωρας!! Κουμπαρα.....ενα εχω να πω : | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:08 pm | |
| - MiK3 έγραψε:
- Οταν ημουν μικρουλης {γουτσου γουτσου καταστασεις) μου ειπαν πως ειχα μπει στον ΦΟΥΡΝΟ!!! Με εβγαλαν ο πατερας μου με τον θειο μου. Αποτελεσμα: να αλλαξουμε φουρνο.
Θα ηθελα να ξαναμπω για να ζησω την εμπειρια αλλα δεν γινεται πλεον εχω φτασει το 1,91:( Ισως απο τοτε να αρχισα να καιγομαι Κωστα!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ζγα ταα! (σιγά τα ωα στα νταρνάκικα) εμένα πιτσιρίκα ο αδερφος μου με είχε "περάσει" απ όλο το σπίτι! φούρνο, πλυντήριο, καταψύκτη, ψυγείο, κατσαρόλα, (στην χύτρα ταχύτητας μονο τα βρήκε σκούρα γιατι δεν βίδωνε το καπάκι), κοτέτσι, σακούλα σκουπιδιών (με φιόγκο κανονικά και με έβγαλε και εξω να με πάρουν οι σκουπιδιάρηδες). μέχρι και στους γύφτους πήγε να με πουλήσει αλλά ευτυχώς ήμουν τοσο άσπρη και ξανθούλα (με φακιδες κ τα σχετικά) που "δεν έδενα" με το σύνολο.... πλάκα πλάκα αν ήμουν γατί εφτάψυχο απ την μήτρα θα ειχα πεθάνει ακόμα.... | |
|
| |
MiK3 Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 36 Τόπος : Κάλυμνος Ασχολίες : Πολυάσχολος και Φοιτητης Χιούμορ : καυστικό Registration date : 07/02/2010
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:30 pm | |
| Πιτσιρικα? καλα θεια | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:35 pm | |
| - MiK3 έγραψε:
- Πιτσιρικα? καλα θεια
@#$%^&*(^%$#%^&*^%$^&* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
MiK3 Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:37 pm | |
| εκφρασου ελευθερα θειτσα! μεταξυ μας ειμαστε Αλλοστε θα μπορουσες καλλιστα να ησουν... | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:41 pm | |
| μα ελεύθερα εκφράζομαι! τι πιο εύηχο απο το @#$%^&*^%$#%^&*^%$#^&*^%#$^ ??? ακους εκει να μας την λενε κ τα νιάνιαρα!!! ας απαντήσω με ωριμότητα.... | |
|
| |
MiK3 Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 7:46 pm | |
| χαχα πλακα εχεις. Ε οχι και νιανιαρο? Μορφωμενος ανθρωπος(για τον ανθρωπος δεν ειμαι σιγουρος) | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 9:31 pm | |
| ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Δεν την παλεύετε με τίποτα ε? Καλά Μιχαλιό η Βυκάρα είναι όλα τα λεφτά! Παιδί κουμπί! Θα πιάνεις την κοιλια σου από τα γέλια αμα σου πούμε καταστάσεις παρελθοντικές! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 9:52 pm | |
| - Optimus Prime έγραψε:
- ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Δεν την παλεύετε με τίποτα ε? Καλά Μιχαλιό η Βυκάρα είναι όλα τα λεφτά! Παιδί κουμπί! Θα πιάνεις την κοιλια σου από τα γέλια αμα σου πούμε καταστάσεις παρελθοντικές!
απ οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα οσα περασαμε ξερεις τι θα θελα να ξαναζησω? τον χασαν στο λευκο πυργο κατω απ τον αλεκο ..... | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 9:58 pm | |
| - radiki έγραψε:
- Optimus Prime έγραψε:
- ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Δεν την παλεύετε με τίποτα ε? Καλά Μιχαλιό η Βυκάρα είναι όλα τα λεφτά! Παιδί κουμπί! Θα πιάνεις την κοιλια σου από τα γέλια αμα σου πούμε καταστάσεις παρελθοντικές!
απ οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα οσα περασαμε ξερεις τι θα θελα να ξαναζησω? τον χασαν στο λευκο πυργο κατω απ τον αλεκο ..... Κάνε μου ένα rewind γιατί είμαι και σε φάση τώρα που δεν λειτουργώ..... | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! Πεμ Φεβ 11, 2010 11:01 pm | |
| | |
|
| |
| Εγκλωβίστηκε στο πλυντήριο!!!!!!!! | |
|