| kai O Billy einai edo !!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vkanta Εκολαπτόμενο Λαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: kai O Billy einai edo !!!! Τετ Μαρ 19, 2008 6:33 pm | |
| Tsoup na mai kai go. bghka pao to gtafeio pou m eixane klismeno kai eipa na poo epitelous ena gia. vikaki einai supepr to theama edo ande na mazeyoyme poio polu na gynei panigiri loipon dhlono fanatiko lamogio kai pame parakatooooooo | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 12:21 am | |
| Καλώς όρισες στην ραδικοχώρα! Κάτσε να δώσω σύρμα στην βασίλισσα Ραδίκι ότι νέο αίμα κατέφτασε! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 12:32 am | |
| να κι ο τρικλίζοντας (απο το αλκοολ) (κι όχι ιπτάμενος που κατάντησε μπανάλ) Ολλανδός!!!
να σε πω φιλαράκι, κάνε κράτι με τα τσάγια που σου προσφέρουν αυτοί εκει πάνω γιατι το πεντάφυλλο στην ετικέτα δεν υποδεικνύει τσάι του βουνού....
καλως μας ηρθες ρε λαμόγιο!!! | |
|
| |
KatRina Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 3:15 am | |
| Kαλως ηρθες στα λαμόγια το οτι είσαι φίλος του Ραδικιου φαίνεται...μηπως θες και εσυ κανενα edit :P:P:P | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 11:29 am | |
| | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 11:54 am | |
| - radiki έγραψε:
- να κι ο τρικλίζοντας (απο το αλκοολ) (κι όχι ιπτάμενος που κατάντησε μπανάλ) Ολλανδός!!!
να σε πω φιλαράκι, κάνε κράτι με τα τσάγια που σου προσφέρουν αυτοί εκει πάνω γιατι το πεντάφυλλο στην ετικέτα δεν υποδεικνύει τσάι του βουνού....
καλως μας ηρθες ρε λαμόγιο!!! Can i have this cup of tea plz??? | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Μαρ 20, 2008 12:00 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Τετ Απρ 02, 2008 12:13 pm | |
| - Optimus Prime έγραψε:
- radiki έγραψε:
- να κι ο τρικλίζοντας (απο το αλκοολ) (κι όχι ιπτάμενος που κατάντησε μπανάλ) Ολλανδός!!!
καλως μας ηρθες ρε λαμόγιο!!! Can i have this cup of tea plz??? απλα προσπαθω να σαες καρατω απασχολιμενες , να εχετε κατι να κανετε, και να τι εισπρατω. ουφφ γυναικες , σου λεει μετα. αχαρηστη κι αλλητησα .... | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Τετ Απρ 02, 2008 10:46 pm | |
| - vkanta έγραψε:
- Optimus Prime έγραψε:
- radiki έγραψε:
καλως μας ηρθες ρε λαμόγιο!!! Can i have this cup of tea plz??? απλα προσπαθω να σαες καρατω απασχολιμενες , να εχετε κατι να κανετε, και να τι εισπρατω. ουφφ γυναικες , σου λεει μετα. αχαρηστη κι αλλητησα .... και η μετάφραση.... απλά προσπαθώ να σας κρατάω απασχολημένες, να έχετε κάτι να κάνετε, και να τι εισπράττω. ουφφφφ γυναίκες σου λέει μετά. αχάριστη κι αλήτησσα. κι η απάντηση: ουγκ! (είπε το αλκοολικό ραδίκι) | |
|
| |
KatRina Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 06/03/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Παρ Απρ 04, 2008 3:22 pm | |
| - KatRina έγραψε:
- radiki έγραψε:
και η μετάφραση....
απλά προσπαθώ να σας κρατάω απασχολημένες, να έχετε κάτι να κάνετε, και να τι εισπράττω. ουφφφφ γυναίκες σου λέει μετά. αχάριστη κι αλήτησσα.
κι η απάντηση: ουγκ! (είπε το αλκοολικό ραδίκι)
οτι θα εκανε edit και το Ραδίκι ποιος το περίμενε..... χάλασε ο κόσμος ουγκ??? αυτο θελει και δευτερη μεταφραση. ραδικακι μου ευχαριστω για τις μεταφρασεις. Σου ειμαι υποχρεως. και για να δεις ποσω σε υπλυπτομαι και σε ασπαζωμαι τα λεμε | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: kai O Billy einai edo !!!! Πεμ Απρ 10, 2008 6:21 pm | |
| - KatRina έγραψε:
οτι θα εκανε edit και το Ραδίκι ποιος το περίμενε..... χάλασε ο κόσμος ουγκ??? αυτο θελει και δευτερη μεταφραση. ραδικακι μου ευχαριστω για τις μεταφρασεις. Σου ειμαι υποχρεως. και για να δεις ποσω σε υπλυπτομαι και σε ασπαζωμαι τα λεμε[/quote] 1ον απαντιση σε σαθρακιασμένη: είδες? ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα!!! (εσυ μωρη τον έβαλες ???) 2ον εκ νέου μετάφραση.... ουγκ??? αυτο θελει και δευτερη μεταφραση. ραδικακι μου ευχαριστω για τις μεταφρασεις. Σου ειμαι υποχρεως. (εδω εχει λαθος αλλα δεν εχω ορθογράφο. να θυμηθώ στο μέλλον να το διωρθώσω) και για να δεις ποσω (πόσο)σε υπλυπτομαι (εδω η επιστήμη και το ραδικι σικώνει τα χέρια ψιλά)και σε ασπαζωμαι (με ασπάζετε) τα λεμε | |
|
| |
| kai O Billy einai edo !!!! | |
|