| Geiaaaaaa!!!! | |
|
+3Grim Reaper radiki Obituarist 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Obituarist Εκολαπτόμενο Λαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ηλικία : 34 Τόπος : Salonika Ασχολίες : Μουσική,Μπάσσο,Μπύρες,Υπολογιστής Registration date : 22/03/2009
| Θέμα: Geiaaaaaa!!!! Κυρ Μαρ 22, 2009 1:00 am | |
| Γεια τι λεει??? ολα καλα?? με λενε γιαννη!!! ασχολουμε κιριως με τη μουσικη την μπαντα που εχω με κατι φιλους μου και με τον ιπολογιστη μου!!!! δεν εχω να πω κατι αλλο αυτη τη στιγμη!!! θα επανελθω δρημιτερος!!!!! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Κυρ Μαρ 22, 2009 1:23 am | |
| | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Δευ Μαρ 23, 2009 1:15 pm | |
| Καιρός ήταν ρε ξουρούμπελοοοοοοοοοοο!!!!
Γιούχααααααααααα!!! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 506 Ηλικία : 50 Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές Χιούμορ : σατανικό? Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Δευ Μαρ 23, 2009 11:38 pm | |
| γιουχα? ξουρούμπελο?
της γνωστής οικογενείας των ξουρουμπέλων? οεο? | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 878 Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!! Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο... Registration date : 16/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 24, 2009 5:38 am | |
| Nαι ναι ο γνωστός Γιάννης ο Μαλλιάς ή Το Ξουρούμπελο! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Κυρ Μαρ 29, 2009 2:02 am | |
| ρε κολοπαιδο του κερατα παλιομπιχλα πυροβολημένη φρουτοσαλατα που σκατα εισαι χαμενο?
\
(αυτη ειναι λιγο πιο θερμη υποδοχη ε?) | |
|
| |
Darkoteque Εκολαπτόμενο Λαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ηλικία : 36 Τόπος : Pantou menwwww :P Ασχολίες : Den exw! Χιούμορ : Den exw! Registration date : 31/03/2009
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 12:51 am | |
| Geia sas. Eimai h aderfh tou ksouroumpeliou apo panw.. Mia kakh kopela [beniamin] mou eipe na kanw eggrafh edw mesa. Elpizw na mhn faw ban xou xou | |
|
| |
beniamin Εκολαπτόμενο Λαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 40 Τόπος : salonikaaaa Ασχολίες : akoma foititria XAXA Χιούμορ : sarkastikotato :P Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 12:51 am | |
| | |
|
| |
ανεμογκάστρι Εκολαπτόμενο Λαμόγιο
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 31/03/2009
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:01 am | |
| h darkoteque me parenoxlei seksoualika... parakalw na ti banarete...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ανεμογκάστρι στις Τρι Μαρ 31, 2009 1:03 am, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ηλικία : 36 Τόπος : Pantou menwwww :P Ασχολίες : Den exw! Χιούμορ : Den exw! Registration date : 31/03/2009
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:02 am | |
| poia einai h poison girl? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:04 am | |
| den kserw.... ti asynartisies einai autes poy les? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:04 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:05 am | |
| eisai megalo lamogioooooooooooooo! xD | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 40 Τόπος : salonikaaaa Ασχολίες : akoma foititria XAXA Χιούμορ : sarkastikotato :P Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:19 am | |
| sous kale..tha mas paroun me kako mati.. :p | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:26 am | |
| Γεια σου Αγγέλααααααααααα!!!!!! Καλώς όρισες!!! Μια σημείωση παιδιά! Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο στο φόρουμ!!! Να τσεκάρετε τους κανόνες των Λαμόγιων!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:31 am | |
| αα..δε θέλω ελληνικούς χαρακτήρες..αποχωρώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:32 am | |
| ennoeite pws DEN theloume llhnikous xarakthres! apo to msn me allhnika milate? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:33 am | |
| ουτε εγω.... οι ελληνικοι χαρακτηρες προσβαλλουν το ηθος μου και την ενταξη μου στο καλλιτεχνικο στερεωμα.... Ντον'τ κραι φορ μι σαλαμινα.... Μη με ψαχνετε... δε θα με βρειτε... θα χαθω στα βουνα και στους καμπους.... | |
|
| |
Grim Reaper Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:35 am | |
| Αααααααααα αυτοί είναι οι κανόνες μας, απλοί και λιτοί! Δεν ζητάμε παράλογα πράγματα! Όποιος έχει αντίρηση μπορεί να αποχωρήσει απλά! Εεεεε γειά σας! | |
|
| |
hionath1980 Λαμογιοσυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 628 Ηλικία : 44 Τόπος : Thessaloniki Ασχολίες : pc games,cinema,taxidia Χιούμορ : Μπολικο! Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 1:46 am | |
| ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ...ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΑΚΙ...!!!! ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ......!! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 2:00 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 2:02 am | |
| Sthn Thessalonikh pou vrisketai sthn Ellada pou vriskete sthn Eyrwph pou vrisketai sthn Gh. HELLO. ayta ta kseroume! To thema einai na einai k ligo pio free to forum. Parea eimaste re paidia.. An mpoun parapanw atoma to sovareyetai! Eleor dld.. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 628 Ηλικία : 44 Τόπος : Thessaloniki Ασχολίες : pc games,cinema,taxidia Χιούμορ : Μπολικο! Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 2:13 am | |
| ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!!!
ΑΜΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΑ...ΣΙΓΑ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 2:16 am | |
| ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ....ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ .... ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ!!! | |
|
| |
radiki Αρχιλαμόγιο
| Θέμα: Απ: Geiaaaaaa!!!! Τρι Μαρ 31, 2009 3:24 am | |
| - Darkoteque έγραψε:
- Sthn Thessalonikh pou vrisketai sthn Ellada pou vriskete sthn Eyrwph pou vrisketai sthn Gh.
HELLO. ayta ta kseroume!
To thema einai na einai k ligo pio free to forum. Parea eimaste re paidia.. An mpoun parapanw atoma to sovareyetai! Eleor dld.. λοιπον... κατόπιν εκτεταμένης σκέψης και κατανάλωση ασύμβατα μεγάλης ως προς το μέγεθος του εγκεφάλου μου φαιάς ουσίας έχω να πω τα έξεις: το να διαβάζω γκρίκλις μου είναι επώδυνο. σοβαρα! εχω ψυχικό τραύμα! μου θυμίζει τον μαλακοκάυλη κ μ ανεβαίνει η πίεση. το φόρουμ είναι χύμα. δε σοβαρεύω με τα παραπάνω άτομα όπως θέτεις πιο πάνω. στην τελική στις ωοθήκες μου κι αν δε πατήσει ψυχή εδω μέσα. εδω καλά καλά εγω (που ειμαι κι ο δημιουργός του φόρουμ) δε μπαίνω συχνά. αν το πρόβλημα σου ειναι μόνο τα γκρικλις θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να το αλλάξεις σε ελληνικά. ειναι ο μόνο κανόνας που υπάρχει. ο μόνος ουσιαστικός αφού τα υπόλοιπα ειναι αυτονόητα. μπάχαλο κ χαβαλές γίνετε μια χαρα κ στα γκρικλις κ στα ελληνικά. απλά στα ελληνικά δε σου βγαίνουν τα μάτια να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.... αυτα! μπαν για τα γκρικλις δε θα πεσει σε καμια περίπτωση. αλλά πρέπει να σεβαστείς την άποψη μας επι των ελληνικών. | |
|
| |
| Geiaaaaaa!!!! | |
|