Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Δεκ 26, 2009 11:22 pm από Grim Reaper
Πείτε μας …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 18
εν αρχή ειν τα λαμόγια....
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΚυρ Μαρ 09, 2008 6:31 pm από radiki
βασικά …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 0
Ψηφοφορία
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
 Τέλειο!
 Αρκετά καλό!
 Μέτριο...
 Δεν με τρελένει...
 Χάλια...
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Για να βλέπουμε την ώρα
Πειρατής Μαυρογένης
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Κορυφαίοι συγγραφείς
Grim Reaper
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Vote_lcapEmo!... (από Φρικηπαίδεια) Voting_barEmo!... (από Φρικηπαίδεια) Vote_rcap 
hionath1980
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Vote_lcapEmo!... (από Φρικηπαίδεια) Voting_barEmo!... (από Φρικηπαίδεια) Vote_rcap 
radiki
MiK3
jomag
KatRina
Hax
vkanta
ntiplamogio
anelehtos
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 224
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η n0grravt

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 2409 θέματα σε 1423 θέματα
Παρόντες χρήστες
7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 135, στις Τρι Νοε 05, 2024 1:11 am
The Lamogia On Facebook!
Πρόσφατα Θέματα
» Τεχνική Υποστήριξη:)
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΔευ Απρ 20, 2015 4:08 pm από AggelosSap

» Ερώτηση παγίδα
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:51 pm από AggelosSap

» Αστεία βίντεο 2014
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:48 pm από AggelosSap

» Αγαπημένες σειρές
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΠαρ Μαρ 20, 2015 5:04 pm από AggelosSap

» Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:13 pm από hionath1980

» Video games που αντί χειριστηρίου, παίζονται... κατουρώντας!
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:03 pm από hionath1980

» 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 11:05 am από hionath1980

» Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων!
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:54 am από hionath1980

» Τι είναι το λευκό ιπτάμενο αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα σε πολιτικό αεροσκάφος;
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:51 am από hionath1980

» Τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο!
Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:45 am από hionath1980

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά
destinator

Emo!... (από Φρικηπαίδεια)

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Grim Reaper
Αρχιλαμόγιο
Αρχιλαμόγιο
Grim Reaper

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 878
Τόπος : Θεσσαλονίκη City!!!
Ασχολίες : Αυτό... Εκείνο... Το άλλο...
Registration date : 16/03/2008

Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Emo!... (από Φρικηπαίδεια)   Emo!... (από Φρικηπαίδεια) Icon_minitimeΠαρ Νοε 07, 2008 4:16 pm

Το emo (είδος homo pseudomelancholicus phrantzoplectus) είναι ένα είδος ανθρωποειδών το οποίο έκανε την εμφάνισή του κάπου μέσα στον 21ο αιώνα π.Χ.. Έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το μαλλί του, που συνήθως συναντάται στο στυλ του "κορακί-φρατζολί". Θα μπορούσε επίσης να πει κανείς ότι το τρίχωμα του επάνω μέρους της κεφαλής τους παρουσιάζει ομοιότητες με το τρίχωμα ενός ακούρευτου πεκινουά. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των emo είναι η φράντζα (σιδερωμένη φυσικά), τρύπες παντού ΕΚΤΟΣ απ' τα αυτιά, κλαψομ.... εεεε, κλαψιάρικη φάτσα, καθώς και παπούτσια αμφιβόλου ποιότητας (και αισθητικής). Επιπλέον, χαρακτηριστικό των αρσενικών emo είναι το θεόστενο παντελόνι (δανεισμένο συνήθως από συγγενείς α' βαθμού λόγω cool-ο-αντίληψης/cool-ο-φάνειας/cool-ο-πάθειας), ενώ τα θυληκά συναντώνται με κοντή φούστα με πολύχρωμη κάλτσα μέχρι το μπούτι. Απαραίτητο αξεσουάρ είναι το eyeliner, κυρίως για τα emo αγόρια, και φυσικά ο καλύτερος φίλος του emo, το πιστό ξυράφι.

Εναλλακτικές θεωρίες

Το 2007, ο καθηγητής Ζίγκμουντ Τρέντιους διατύπωσε στο δοκίμιό του Λυγμοί και Πυγμή τη θεωρία οτι σκοπός των emo είναι η εξάπλωση του είδους τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης με τη χρήση του παρατεταμένου οιδήματος των όρχεων που προκαλούν σε κάθε λογής περαστικούς. Η συνήθειά τους αυτή, τονίζει, πραγματοποιείται για τον εξής λόγο: αν επιτύχουν τον ύψιστο σκοπό τους, την μετατροπή ακόμη και της Κουτσής Μαρίας σε όμοιό τους ον, θα επιτευχθεί η Παγκόσμια Κατάθλιψη, ο Παράδεισος, με άλλα λόγια, των emo.

Από την άλλη, ο ρήτωρ Ανσαϊκλοπήδιος ο Όγδοος θεωρεί τα emo ένα ανεξήγητων προθέσεων αμάγαλμα διαφόρων θρησκειών, αντιλήψεων και (υπο)κουλτούρων, όπως το gothic, το punk, το nu-metal και το Disney style, το τελευταίο κυρίως λόγω των ομοιοτήτων που παρουσιάζουν με χαρακτήρες (οποιουδήποτε) καρτούν.

Αλήθειες

Τα emo απέκτησαν την περίεργη τους όταν ο Ιντιάνα Τζόουνς τα παρατήρησε να ζευγαρώνουν με εμού (ζώο, για τους αμόρφωτους) του Αμαζονίου. Έχει διαπιστωθεί πως οι οργανισμοί των emo ενσωματώνουν μέσω του διεφθαρμένου ανοσοποιητικού τους συστήματος γονίδια από εμού, χάρη στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον Οδηγό Σπασμένων Κινηματογραφικών Ταμείων 2003-4 (εκδόσεις Λαμπράκη), τα emo έσωσαν το Hollywood από την καταστροφή, όταν το καλοκαίρι του 2003 εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν τα ΜΑΤ (άλλωστε, υπήρχε πάντα το ενδεχόμενο ομαδικής αυτοκτονίας). Ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν κινηματογράφησε το γεγονός, σε συνεργασία με τη σύζυγό του Βέρνερ Χέρτζογκ, δημιουργώντας το ντοκυμαντέρ Ψάχνοντας τον Emo, για το οποίο δεν έχουμε καμία πληροφορία. Απολύτως. Αν θέλετε, όμως, θα επινοήσουμε πληροφορίες για σας. Πέντε ευρώ η μία (με τόσα αγοράζετε ξυράφι, αλλά δεν σας το λέμε).

Καθημερινότητα των emo

Το CSI συναρμολόγησε το 2004 τις σελίδες ενός σκισμένου ημερολογίου που ανήκε σε έναν emo, τα στοιχεία του οποίου ζήτησε να μην αποκαλυφθούν στα Ίντερνετς. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν ήθελε να αποκαλύψουμε πως το όνομά του είναι Τομ Κρουζ, ούτε πως είναι 42 ετών, ούτε ότι στην πραγματικότητα δεν τα έχει με την Κέιτι Χολμς αλλά με έναν τρανσέξουαλ αυστραλοπίθηκο, ούτε ότι το τηλέφωνό του είναι 555-300-HZWHMOYEINAIXALIA και το e-mail του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Οι συγγραφείς του άρθρου σεβάστηκαν τα δικαιώματά του και δεν έδωσαν ποτέ τα παραπάνω στοιχεία στη δημοσιότητα.

Παρ' όλα αυτά, ο Γκιλ Γκρίσομ, πρώην διευθυντής του CSI και νυν επιστάτης σε δημοτικό, δέχθηκε να αποκαλύψει το συναρμολογημένο ημερολόγιο, το οποίο χρήζει πληροφοριών για την καθημερινότητα των emo. Παρουσιάζεται εδώ στην αυθεντική μορφή της, χωρίς τις τροποποιήσεις που υπέστη αργότερα από τον Μπάμπη Νιώτη:

Ξυπνώ και αγκαλιάζω το κουνελάκι μου, φοράω το GAP φούτερ και το καρό σταράκι μου, βλέπω στον καθρέπτη μου να είναι καλά κρεμασμένη από το φρύδι η φράντζα μου και ξεκινώ για το σχολείο χωρίς φιλί στην μάνα και χωρίς καλημέρα στον μπαμπά. Στο σχολείο φτάνω και ασχολούμαι αποκλειστικά με το σχέδιο καρδούλων και αστεριών. Τις ελεύθερες ώρες (δηλαδή αυτές που κουράζετε το χέρι μου από το αριστούργημα που σχεδιάζω) σκέφτομαι την κοπέλα των ονείρων μου και πως είναι πολύ άδικο να μην την έχω. Κλαίω και λίγο την μοίρα μου και πάω σπίτι για να φάω το έτοιμο φαΐ της μαμάς. Όλη την υπόλοιπη ημέρα ασχολούμαι αποκλειστικά με το να κάνω νέους φίλους από το internet, να ζηλεύω που οι άλλοι είναι περισσότερο emo από εμένα. Επίσης βγάζω φωτογραφίες την φάτσα μου σε κλαψο-πόζες με το νέο super κινητό που μου πήρε ο μπαμπάς και που έχει 5Μpx camera για να δείξω στους άλλους emo φίλους μου στα starbucks το απόγευμα.

Φημολογείται πως το ΥΠΕΠΘ θα τοποθετήσει το παραπάνω κείμενο στο Ανθολόγιο της Α' Δημοτικού μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρθεί μια τελική απόφαση, καθώς οι υπεύθυνοι είναι απασχολημένοι με το να αποτρέψουν τα παιδιά τους από το να εξελιχθούν σε emo με τη δημιουργία μιας ειδικής Poké-Ball.

Τι είπαν για αυτούς

“Πώς θα ήμουν, άραγε, χωρίς μουστάκι;”
- Αθανάσιος Διάκος

“Emo... χα! Αυτά είναι προιόντα του Καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού! Μακριά τους! Ουστ!”
- Αλέκα Παπαρήγα

“Όταν δει πόσο ευαίσθητος έχω γίνει, θα θέλει σίγουρα να βγει μαζί μου!”
- Νίκος Μίχας για την emo σύντροφό του

“Οι emo δεν παίζουν με ζάρια... Παίζουν με την υπομονή μας.”
- Άλμπερτ Αϊνστάιν

“ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ GAY”
- Ανώνυμοι Φρικηπαιδιστές

“Ένσταση! Ο Billie Joe με αντέγραψε!”
- Ντέρικ Πράσινος, Sepultura

“Λογικό είναι να μισούν τη ζωή τους! Άμα τους κουρεύουν έτσι οι μαμάδες τους...”
- Λουκρητία του Αρκά

“Μακάρι το γρασίδι μου να ήταν emo, για να κοβόταν από μόνο του...”
- Άγνωστος (κατά πάσα πιθανότητα τεμπέλης κηπουρός)

“Κλαίνε, γιατί τον έχω μεγαλύτερο...”
- Κώστας Γκουσγκούνης

“Είναι προϊόν της αντεπαναστασης και πρέπει να εκτελεστούν ως προδότες της Πολιτιστικής μας Επανάστασης! Μισό λεπτό, για ποιους, είπαμε, μιλάμε;”
- Μάο Τσε Τουνγκ

“Eνίσχυουν τον καπιταλισμό!”
- Ένας αναρχικός

“Δε χρειάζεται να παρέμβουμε για να αλλάξουμε τους emo. Οι εσωτερικές συνθήκες θα τους οδηγήσουν νομοτελειακά στην αλλαγή.”
- Ένας ντετερμινιστής

“Δε χρειάζεται να βάψουμε μπλε τους emo. Η Πετούνια θα τους οδηγήσει σε μάθημα φυσαρμόνικας. Σλάλομ!”
- Ένας σουρεαλιστής

“Οι emo δεν υπάρχουν. Είναι απατηλές ιδέες που μας προβάλλουν οι αισθήσεις μας.”
- Πλάτωνας

“Φέτος τα Χριστούγεννα, πάρτε τους ένα σετ χριστουγεννιάτικα μαχαιροπήρουνα. Θα σας ευγνωμονούν για μια μέρα. Την άλλη δεν θα τους ξαναδείτε.”
- Άγιος Βασίλης

“Αααχ, οι σημερινοί νέοι... Τα έχουν όλα και κλαίνε. Εκτός από ένα γερό χέρι ξύλο.”
- Ρίχαρντ Βάγκνερ

“Οι Emo είναι φρατζόκλαψιάριδες. Ο Τσάκ να σας καταραστεί!(και να σας δείρει)”
- Tzellos94 21:07, 4 Οκτωβρίου 2008 (UTC)

Διάσημα emo

* Πετρέλι Πήτερ
* Μίχας Νικόλαος
* Κοργιαλάς Δημήτριος (με το γνωστό hit Πάρε μου μια πρέζα για να κόψω το μαλλί μου)
* Παρασκευάς Βας

Άτομα που πέρασαν από emo-εξέταση

(τα αποτελέσματα αναμένονται)

* Τα συγκροτήματα Fall Out Boy, Τokio Hotel και Green Day, καθώς και το 50% των φανατικών τους
* Η γνωστή σε όλους κλαψ... ντίβα της Ελληνικής TV, Ρούλα Βροχοπούλου
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.myspace.com/optimus_prime_83

Emo!... (από Φρικηπαίδεια)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ...(εδώ γελάμε) :: Αστεία κείμενα-
Μετάβαση σε: