Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Δεκ 26, 2009 11:22 pm από Grim Reaper
Πείτε μας …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 18
εν αρχή ειν τα λαμόγια....
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΚυρ Μαρ 09, 2008 6:31 pm από radiki
βασικά …

[ Διαβάστε ολόκληρο το θέμα ]
Σχόλια: 0
Ψηφοφορία
Πώς σας φαίνεται το forum μας?
 Τέλειο!
 Αρκετά καλό!
 Μέτριο...
 Δεν με τρελένει...
 Χάλια...
Επισκόπηση αποτελεσμάτων
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Για να βλέπουμε την ώρα
Πειρατής Μαυρογένης
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Κορυφαίοι συγγραφείς
Grim Reaper
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Vote_lcapΟι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Voting_barΟι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Vote_rcap 
hionath1980
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Vote_lcapΟι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Voting_barΟι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Vote_rcap 
radiki
MiK3
jomag
KatRina
Hax
vkanta
ntiplamogio
anelehtos
Στατιστικά
Τα μέλη μας είναι συνολικά 224
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η n0grravt

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 2409 θέματα σε 1423 θέματα
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 135, στις Τρι Νοε 05, 2024 1:11 am
The Lamogia On Facebook!
Πρόσφατα Θέματα
» Τεχνική Υποστήριξη:)
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΔευ Απρ 20, 2015 4:08 pm από AggelosSap

» Ερώτηση παγίδα
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:51 pm από AggelosSap

» Αστεία βίντεο 2014
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΤρι Μαρ 31, 2015 8:48 pm από AggelosSap

» Αγαπημένες σειρές
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΠαρ Μαρ 20, 2015 5:04 pm από AggelosSap

» Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:13 pm από hionath1980

» Video games που αντί χειριστηρίου, παίζονται... κατουρώντας!
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 2:03 pm από hionath1980

» 62 μαθητές "βλέπουν" ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 11:05 am από hionath1980

» Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων!
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:54 am από hionath1980

» Τι είναι το λευκό ιπτάμενο αντικείμενο που καταγράφηκε δίπλα σε πολιτικό αεροσκάφος;
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:51 am από hionath1980

» Τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε κοντά στον Ήλιο!
Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΣαβ Μάης 12, 2012 10:45 am από hionath1980

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά
destinator

Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
radiki
Αρχιλαμόγιο
Αρχιλαμόγιο
radiki

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 506
Τόπος : εκτός τόπου και χρόνου
Ασχολίες : ραδικιές κ λαμογιές
Χιούμορ : σατανικό?
Registration date : 06/03/2008

Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ   Οι 18 πιο μισητές απο τις γυναίκες, αντρικές ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ Icon_minitimeΤρι Μάης 06, 2008 8:22 pm

- «Πες μου, πες μου, πες μου..» (Σπάω το κεφάλι μου, ρε μαμώτο, αλλά τίποτα έξυπνο δεν μου' ρχεται.)

- «Σ' αρέσει, μωρό μου, σ' αρέσει» (Αν βάλεις γλώσσα μέσα και σταματήσεις να με αποσπάς, μπορεί και να αποφασίσω.)

- «Α, καλά το κάνεις!» (Μωρ' τι μας λες, μπράβο μου, τώρα μ' έφτιαξες!)

- «Τι σου κάνω» (Ε, τι μου κάνεις, τίποτα στην πραγματικότητα, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.)

- «Τι άντρας είμαι εγώ!» (Μαλ...ας.)

- «Πως με θες» (Ψιλοαβανταζέ, 30 μοίρες απόκλιση δεξιά, μια μερίδα βιδωτό με μια ιδέα από πλαγιομετωπικό, στη συνέχεια θέλω να τελειώσεις εκτός δωματίου και θα πάρω άλλη μια φέτα με ρίγανη, ευχαριστώ.)

- «Παρ' τα μωρή άρρωστη/πουτ...να/καρ..λα/ξεσκι...ένη/κατσίκα κλπ» (Να σου πω, σε ποια νομίζεις ότι μιλάς, με ήξερες και από χθες)

- «Πως στον χώνω!» (Υπάρχει θεός και βλέπει.)

- «Θα σε σουβλίσω!» (Τι Με απειλείς κιόλας)

- «Σιγά, παιδάκι μου, θα με φας!» (Ναι, έχω ένα πεινασμένο πιράνχας ανάμεσα στα πόδια μου και είναι η ώρα ταΐσματος του.)

- «Αργκδμπιαααχ» (Εγώ φταίω που σου δίνω σημασία και προσπαθώ να βγάλω νόημα.)

- «Θα στον βάλω μέχρι τ' αυτιά!» (Α, ωραία, γιατί είχαν βουλώσει από τα κενά αέρος.)

- «Θα σου ξε...ίσω την μήτρα» (Θα σου κάνω μήνυση)

- «Aαααχ, με καις μωράκι μου» (Το έχω από ώρα στον θερμοθάλαμο και τώρα το έβαλα στους 250.)

- «Mη σταματάς, μη σταματάς, μη σταματάς!» (Ναι, τώρα το θυμήθηκες να αργήσεις που είμαι εγώ από πάνω η ξεγοφιασμένη.)

- «Ο φίφης μου έγινε πέτρα/σίδερο/γρανίτης/σχιστό-λιθος/σκυρόδεμα/πλάκα Καρύστου/Πεντελικό/μω-σαικό κλπ» (Ταφόπετρα έγινε, αλλά θα μείνει μεταξύ μας.)

- «Νιώσε το λοστάρι μου!» (Α, εσύ τα' χεις παίξει τελείως, αυτό ήταν, ΦΕΥΓΩ!)

- «Aααχ, έρχομαι» (Δεν θα με βρεις εδώ.)

και για να μην μεινουν τα σερνικά παραπονεμενα.....

Οι 16 πιο μισητές από τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ

- «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω)

- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

- «Aαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

- «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

- «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

- Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα)

- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως)

- «Κάρφωσε με!» (Mαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

- «Τι θα κάνουμε μετά» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

- «Τα κάνες και με άλλες αυτά» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

- «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

- «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Aάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο)

- «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες» (Τώρα έχω και εγώ..)

-«Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, μαμώτη μου!)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://thelamogia.heavenforum.com

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ...(εδώ γελάμε) :: Αστεία κείμενα-
Μετάβαση σε: